Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (8.41 secunde)
In perioada 1968 - 1974 a fost profesor la Școala Populara de Arta din Bucuresti, catedra Muzica Usoara, iar printre elevii sai s-au numarat Angela Similea, Dida Dragan, Mirabela Dauer, Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Adrian Romcescu, Ioan Luchian Mihalea, Zoe Campeanu.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti cu diploma de economist. Indragostit de desen inca din anii de scoala, Mihai Boboc a debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Viata lui Mihai Dragomir este una foarte activa chiar si dincolo de granitele tarii . ... Mihai Dragomir a initiat anul trecut cand s-a indragostit iremediabil de insula Thassos un program de patru zile, care este unul activ,dar si relaxat in acelasi timp.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Sedinta solemna in Parlament, pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel si presedintele Klaus Iohannis sunt prezenti la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.
Numele lui e Mihai Dragomir. Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Iata mesajul de la prietenul meu Mihai Dragomir, despre tratamentul cu corticosteroizi pe care l-am urmat timp de cateva luni - unul dintre cele mai utilizate si eficiente tratamente pentru diferite boli inflamatorii si autoimune (sistemice).
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
E VIRALA Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
Mihai Bravu - Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu; ... Mihai Bravu -Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu - Sos. ... Mihai Bravu -Pasaj Bucur Obor - Sos.
Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, dupa ce Romania a facut doar 0-0 cu Islanda si a picat pe locul 3 in grupa, cu o etapa inainte de finalul preliminariilor.
Mihai Iosif a vorbit despre partida cu FC Voluntari, dar si posibila sa demitere si inlocuirea cu Marius Sumudica. ... Nesansa a fost contra noastra", a declarat Mihai Iosif la conferinta de presa.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Prezent in studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat ca Sapunaru putea fi oprit doar daca era "tranchilizat".
Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex. Stefanescu. Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR.
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Mihai Ucu-Faur (PSD) - 4 483 voturi 3. ... Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, Monica Macovei, Catalin Predoiu, Emil Boc, Traian Basescu.
Morar la Catalin Avramescu, de la Ioana Nicolaie la nu stiu cine, o intreaga liota care s-a lipit la aceste fonduri transformate intr-un soi de subventii pentru artisti.
google-analytics.com